Mini 4-6år:                       Onsdag 17:00 - 17:45

Børn 7-9 år.:                    Tirsdag & Torsdag 17:00 – 18:00

Junior 10-14 år:               Tirsdag & Torsdag 18:00 – 19:30

Junior øvet 10-14 år :      Mandag 17:00 – 18:30

Voksne 15+:                    Mandag & Onsdag 18:30 – 20:15

Kamp:                             Søndag 12:00 - 13:30

Fri træning                      Fredag 18:30 - 21:00

(Se Kalenderen i forhold til ferie og helligdage.)

Mini:
Et hold for de mindste, hvor leg og motorik er i højsædet. Forældre opfordres til at deltage aktivt sammen med deres børn.
 
Børn:
Træningen indeholder en stor del leg og motorisk træning, som alt sammen er Taekwondo inspireret. Instruktørerne er uddannede under DIF/DTaF og gør hovedsageligt brug af unge hjælpeinstruktører. Det sikrer at barnet får en god og givende træning. Der er det nødvendige overskud, forståelse og tålmodighed til at komme rundt til alle.
 
Junior:
Træningen er mere kompleks og udfordrende, både mentalt og fysisk, end på børneholdet. Her er der fokus på balancen mellem teori og praksis.
 
Junior øvet:
Holdet er for øvede, fra orange bælte, og er et supplement til den almindelige junior træning. Her er der fokus på at forfine og udvikle teori og praksis. 
 
Voksne:
Der trænes traditionel Taekwondo med kompetente intruktører. Styrke, smidighed og kondition er en del af træningen. Et rummeligt hold, hvor der er plads til alle uanset fysik, niveau og alder. Der er god mulighed for at sætte sit eget tempo, samt en god aldersfordeling.
 
Kamp:
På vores kamphold – træner vi kampdelen i taekwondo. Vi lægger stor vægt på at det foregår med stor respekt for hinanden uanset hvilken alder man har og om man er nybegynder og øvet. Træningen foregår med fuld kropsbeskyttelse.